Вакуумна піч Sous vide Triniti SC011 (1000 Вт, 26 літрів) апарат су від професійний

Вакуумна піч Sous vide Triniti SC011 (1000 Вт, 26 літрів) апарат су від професійний

Вакуумна піч Sous vide Triniti SC011 (1000 Вт, 26 літрів) апарат су від професійний від компанії Торгівельно-виробнича компанія Trinitinet - фото 1
13 400 ₴
Немає в наявності

Доставка

 Нова Пошта
За тарифами перевізника
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата

Опис

Су-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).

Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:

  • інтенсивніший та триваліший смак і аромат;
  • збереження у страві вітамінів та поживних речовин;
  • значне зменшення відходів.

Вакуумна піч Sous vide Triniti SC011 має об'єм резервуару у 26 літрів розмірів 530*325*200mm, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.

Основні переваги су від печі Triniti SC011:

Спеціальний злив для води, який буде спрощувати обслуговування апарату
 
Корпус повністю з харчової нержавіючої сталі AISI 304
 
Кришка виконана з силіконовим ущільнювачем, яка не пропускає воду, пар
 
Електронна панель, якою дуже просто користуватись

Технічні характеристики Sous-vide печі Triniti SC011:

  • Об'єм: 26л
  • Потужність: 1000Вт
  • Регулювання температури: від 30°до 99°C
  • Таймер: від 00:00 до 23:59
  • Габарити: 58.5x35.5xH31cm
  • Розмір резервуару: 530*325*200mm
  • Вага: 8кг
  • Живлення: 220В
  • Злив: Є
  • Гарантія: 1 рік
У нас також присутній великий вибір вакуумних пакувальників. Адже без них неможливо приготувати у Sous-vide печі!
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВАКУУМНІ ПАКУВАЛЬНИКИ

Характеристики

Код товару
180126
Матеріал корпуса
нержавіюча сталь
Номінальна напруга
220 В
Ширина
355
Высота
310
Вес
8
Показати всі