Термостат Sous vide (су від) Triniti S016 1100 Вт заглибний апарат сувід (сувідниця) професійний

Термостат Sous vide (су від) Triniti S016 1100 Вт заглибний апарат сувід (сувідниця) професійний

Термостат Sous vide (су від) Triniti S016 1100 Вт заглибний апарат сувід (сувідниця) професійний від компанії Торгівельно-виробнича компанія Trinitinet - фото 1
3 900 ₴
В наявності

Доставка

 Нова Пошта
За тарифами перевізника
Детальніше про доставку

Оплата

 Післяплата

Опис

Су-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).

Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:

  • інтенсивніший та триваліший смак і аромат;
  • збереження у страві вітамінів та поживних речовин;
  • значне зменшення відходів.

Sous vide термостат Triniti S016 підходить для резервуарів об'ємом до 15 літрів, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.

Основні переваги су від печі Triniti S016:

Температурний контроль з кроком 0,1°C дозволяє приготувати страву так, як ви хочете.
 
24-годинний розумний таймер з автовимкненням пристрою та звуковим сигналом
 
Протестовано в лабораторії протягом 2200 годин безперервної роботи
 
Безшумне приготування

Технічні характеристики Sous-vide печі Triniti S016:

  • Потужність: 1100Вт
  • Регулювання температури: від 25°до 95°C
  • Таймер: від 00:00 до 23:59
  • Габарити: 42.5x11x19.5cm
  • Вага: 1,6кг
  • Живлення: 220В
  • Гарантія: 12 місяців
У нас також присутній великий вибір вакуумних пакувальників. Адже без них неможливо приготувати у Sous-vide печі!
ПЕРЕГЛЯНУТИ ВАКУУМНІ ПАКУВАЛЬНИКИ

Характеристики

Код товару
180325
Ширина
155
Высота
425
Глубина
115 мм
Вес
1.5
Назначение
Бытовое
Показати всі
Дивіться також